Geniet-gebrocheerd

Brochure Geniet Gebrocheerd

Het printwerk wordt vervaardigd in plano formaat, krijgt twee nietjes in het midden en wordt daarna gevouwen. Deze methode bevelen wij aan wanneer het document uit relatief weinig pagina's (max. 60) bestaat. Nieuw is de squarefold. Bij squarefold wordt de rug in een vierkant gedrukt zodat de brochure niet open gaat staan. Het heeft nadien meer de vorm van een boek door de vierkante rug. Traditioneel is de hechting met twee nietjes links of linksboven.

brochure

Geniet gevouwen

Netjes gebonden en gevouwen met twee nietjes in het midden van de vouw. Voor de omslag kan een ander soort papier gekozen worden. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag. De omslag is altijd in full colour. Formaten A4 staand, A5 staand/liggend of A6 staand.

Geniet gevouwen square fold

Netjes gebonden met twee nietjes in het midden van de rug. Het boekje krijg een extra nabewerking door de rug samen te persen in de vorm van een vierkante rug (square). Voor de omslag kan een ander soort papier gekozen worden. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag. De omslag is altijd in full colour. Formaten A4 staand, A5 staand/liggend of A6 staand.

Geniet als boekblok

Netjes gebonden met twee nietjes links van het binnenwerk met omslag. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag. De omslag is altijd in full colour. Formaten A3 staand/liggend, A4 staand/liggend.

Alternatief?

Afhankelijk van de gekozen papiersoort kan het zijn dat het boekje te dik wordt. Bij een standaard papierdikte (80g/m² wit of 130g/m² Silk) kunnen wij tot maximaal 60 pagina's brocheren. Heeft het boekje teveel pagina's? Dan is wire-O een mooi alternatief.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

02 / 747.08.03

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

 • Selfcover?
  Kies dezelfde papiersoort voor inhoud als omslag.
 • PDF Document aanleveren
  Bij het aanleveren kunnen alle pagina's onder elkaar. Wij zetten het boekje gratis op inslag.
 • Square fold
  Square fold is iets duurder maar echt de moeite waard. De brochure blijft beter gesloten door het samenpersen van de rug.

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Op rekening mogelijk
 • Verrassend voordelig