Flyer

Folders, Flyers & Visitekaartjes

Een flyer is een ongevouwen vel papier. Een flyer kun aan twee zijden bedrukken. Bij een folder is er sprake van vlakverdeling, afhankelijk van je keuze. Kies voor het printen van een flyer bij evenementen, tijdelijke aanbiedingen en openingen. Print een folder als je meer informatie kwijt wilt. Een folder wordt over het algemeen langer bewaard.

Flyers & Folders

Feestje of evenement? Leuke actie? Prijsprinter maakt de flyer die jij nodig hebt. In de formaten A3 (kleine poster), A4, A5 en A6 (postkaart). Staand of liggend. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Zwart-wit of full colour. Kies zelf maar!

Folder 1-vouw

Met een vouw wordt een vel papier zomaar een folder. Ook het gekozen papier bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Aangezien een folder langer wordt bewaard kies voor een stevigere papiersoort. Bij stevige papiersoorten wordt de vouw gerild, door het rillen vermijd men dat het gevouwen papier gekneusd wordt.

Folder 2-vouw

Met 2 vouwen wordt een vel papier een folder. De tekst wordt in vlakken verdeeld. Een folder wordt over het algemeen langer bewaard. Specificaties van je product? Aanbieden van je diensten? Of een nieuw menu. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bent u opzoek naar een ander product?

Bekijk onze producten in onze

online copyshop.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

02 / 747.08.03

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

 • Meer 'uitstraling'?
  Kies een zwaardere kwaliteit papier (vanaf 150g/m²) en ga voor Full Colour.
 • Snijmarge
  Laat in je eindproduct wat ruimte voor snijden, 3 mm is voldoende, 5 mm is beter.
 • Geen Designer?
  Een folder maken kan prima met templates van Office of Mac.

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Op rekening mogelijk
 • Verrassend voordelig