Garenloos gebonden

Reader

Studeren vanaf je laptop is niet altijd even handig. We hebben vier mooie varianten voor het afdrukken van Syllabussen en Readers. Voorheen werden deze vooral als softcover geproduceerd, echter is het goed open blijven liggen van een een Wire-O een groot voordeel tijdens het studeren. Vandaar dat we tegenwoordig ook de budget variant hebben toegevoegd.

Scriptie-Softcover-Basic

Softcover basic (EVA)

Ook EVA lijm is prima voor je syllabus uitgave. Alleen niet alle papiersoorten zijn geschikt voor deze lijmsoort. Bij het berekenen van je uitgave kun je alleen kiezen uit papiersoorten die goed verlijmt kunnen worden.

Softcover Budget-Eco

De omslag is net als alle andere garenloos gebonden producten. Ook hier kunt je kiezen voor mat of glanzend laminaat. Het binnenwerk wordt echter afgedrukt op inkjet-printers. De voordelen zijn een lage carbon-footprint en een verrassend lage prijs, u kunt uit een aantal beschikbare papiersoorten kiezen.

Wire-O Boeken

Bij een Wire-O Binding worden de pagina's bijeengehouden door een metalen ring. Groot voordeel is de duurzaamheid en het document blijft gemakkelijk open liggen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, kleur of zwart-wit geprint

Wire-O budget

Wire-O Boeken Buget-Eco

Een Wire-O binding echter het binnenwerk wordt afgedrukt op inkjet-printers. De voordelen zijn een lage carbon-footprint en een verrassend lage prijs, u kunt uit een aantal beschikbare papiersoorten kiezen en alles wordt volledig in kleur afgedrukt.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

02 / 747.08.03

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

  • Bestanden graag aanleveren als PDF.
  • Gebruik wetransfer voor grote bestanden (meer dan 250 MB).
  • Twijfelt u nog? Bel ons!

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

  • Snelle levering
  • Betrouwbaar
  • Op rekening mogelijk
  • Verrassend voordelig