Over Ons


Printspecialist

Alle Prijsprinter opdrachten worden vervaardigd in onze geacclimatiseerde fabrieksruimte. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige, state of the art, printapparatuur. Om zeer korte doorlooptijden te kunnen garanderen wordt ook de grafische afwerking volledig door ons zelf verzorgd. Kernwoorden zijn voor ons: hoge kwaliteit, lage prijzen en zeer korte doorlooptijden.

Milieuvriendelijk

Prijsprinter maakt alleen gebruik van minder milieu belastende papiersoorten. Deze papiersoorten zijn dan ook voorzien van alle, gangbare, milieucertificaten. Als een van de weinigen kunnen we eveneens zeggen dat zowel ons vervoer alsook onze productie CO2 neutraal zijn. Bij de keuze voor onze apparatuur is uitgangspunt geweest dat deze energiezuinig moest zijn.

Extra korting

De prijzen van Prijsprinter zijn laag. Hebben uw opdrachten een zekere omvang of frequentie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan via info@prijsprinter.be of bel ons 02 / 747.08.03. Het voor u hanteren van een vaste korting behoort zeker tot de mogelijkheden.

Acties en kortingen

Wil je op de hoogte blijven van acties en kortingen. Meld je dan nu aan. E-mail adressen worden alleen gebruikt door prijsprinter en niet verstrekt aan derden. Afmelden van de nieuwsbrief is op ieder moment mogelijk

BTW Tarief

Bent u eindgebruiker en heeft u recht op het laag BTW tarief, dan kunt u contact opnemen met ons. Kijk voor meer informatie op de website van Federale Overheidsdienst Financien
 
Alle prijzen zijn inclusief BTW.