Toolbox


Converting documents to PDF

De Toolbox is bedoeld om je te ondersteunen in het maken van hoogwaardige PDF documenten waarvan je verzekerd kunt zijn dat deze aan de aanleverspecificaties voldoen. Gebruik hiervoor onderstaande (gratis) hulpmiddelen.

Virtuele Printer Drivers

CutePDF

Met deze virtuele printer kun je vanuit elk gewenst document een pdf creëren. Het maakt gebruik van de opensource software Ghostscript. Cute PDF ondersteund ook 64 bit windows. Kies voor CutePDF Writer (Freeware).

PrimoPDF

Maak PDF-bestanden met de meest populaire ter wereld gratis PDF Creator. Met slechts een klik, zet vrijwel elk type bestand in een 100% standaard PDF. Primopdf is zeer gebruiksvriendelijk!

Online PDF maken

Zamzar

Converteert online de meest gebruikte bestanden (Microsoft Office, Open Office, plaatjes, vector bestanden en andere bestandsformaten) naar PDF. Upload je bestand en ontvang het per mail in het gewenste formaat.

freepdfconvert

Converteer Microsoft Office, Open Office, Lotus, /images, web paginas en andere formaten naar PDF. Deze gratis PDF converter is snel en betrouwbaar.

PDF-plugin

Plugin Office 2007

Met dit downloadbestand kunt u in acht Microsoft Office 2007-programma's bestanden in PDF-indeling exporteren en opslaan. Ook kunt u ermee in een subset van deze programma's bestanden als e-mailbijlagen in PDF-indeling verzenden. Bepaalde functies verschillen per programma. De invoegtoepassing Microsoft Opslaan als PDF voor Microsoft Office 2007-programma's is een aanvulling van de bètasoftware voor het Microsoft Office 2007-systeem en is onderhevig aan de bijbehorende licentievoorwaarden. U mag dit downloadbestand alleen gebruiken als u een licentie voor de software hebt.

Extra hulpmiddelen

openoffice

Een gratis versie van OpenOffice (91,2 MB). OpenOffice bevat de handige optie om direct van je document een PDF bestand te maken die je eenvoudig kunt aanleveren. OpenOffice.org is verkrijgbaar in meer dan 30 talen en werkt op bijna alle besturingssystemen, inclusief Microsoft Windows, Mac OS X, GNU / Linux, Solaris.

gimp

Een opensource beeld manipulatie Programma. Het is een volledig gratis gedistribueerd software pakket om foto's te retoucheren of beeldmateriaal samen te stellen. Het werkt op vrijwel alle operating systemen en in meerdere talen.

WinRAR

Voor het inpakken van (meerdere) bestanden. Na inpakken van de bestanden kan het *.rar bestand in één keer verzonden worden naar prijsprinter.