Geniet-gebrocheerd

Stripboeken

Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van stripboeken. Weet je niet zeker welke optie je wilt, neem dan contact met ons op voor advies. Met de juiste papiersoort, lamineren, spotvernis en nabewerkings methode kun je echt fantastische uitgaves maken. Ook volledig uitgevoerd in zwart-wit zijn er volop mogelijkheden!

Magazine squareback

Geniet gevouwen square fold

Gebonden met twee nietjes in het midden van de rug. Het boekje krijg een extra nabewerking door de rug samen te persen in de vorm van een vierkante rug (square). Voor de omslag kan een ander soort papier gekozen worden. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag.

Softcover Magazine

Softcover premium (PUR)

PUR lijm geeft een aanzienlijk sterkere binding waardoor pagina's nooit los zullen laten. Het nadeel van PURlijm is dat de lijm 24 uur nodig heeft om te hechten aan het papier, waardoor de levertijd langer is.

Stripboeken

Hardcover

Jouw uitgave gebonden als een echt boek met harde omslag. De omslag wordt enkelzijdig bedrukt, ook bij deze optie is aflopend printen geen probleem. Bij een hardcover boek wordt het papier van de omslag geplakt op dik karton. Hierdoor is de omslag niet flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies een van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, en voorzien van een glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je wel de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

02 / 747.08.03

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

  • Bestanden graag aanleveren als PDF.
  • Gebruik wetransfer voor grote bestanden (meer dan 250 MB).
  • Twijfelt u nog? Bel ons!

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

  • Snelle levering
  • Betrouwbaar
  • Op rekening mogelijk
  • Verrassend voordelig